Kontroverzna Angela Magana pristupila Rizinu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2018 19:55h Autor:

Angela Magana

Poznata borkinja Angela Magana, koja je do svoje popularnosti više došla onim izvan kaveza nego onim unutar njega, nastaviti će svoju karijeru u japanskom Rizinu, koji je danas objavio i sve o njenom prvom nastupu.

34-godišnja Magana (11-9) bila je sudionica 20. sezone Ultimate Fightera, u kojoj nije napravila zapažen rezultat, ali unatoč tome dobila je svoje mjesto na UFC rosteru. U tri godinu u promociji, odradila je samo tri borbe te je u svima doživjela poraze, nakon čega je u prosincu prošle godine dobila otkaz. Ipak, ono čime se ona našla na naslovnica više su faktori koji se tiču života izvan kaveza.

Prije svega tu mislimo na sukob koji je imala s Cris Cyborg na UFC-ovom okupljanju boraca, ali i golišave fotografije te objave na društvenim mrežama gdje je često znala žestoko vrijeđati svakoga tko bi joj “stao na žulj”. Tako je žestoko vrijeđala i predsjednika Donalda Trumpa tijekom prošlogodišnjih poplava u Portoriku, gdje ona inače posljednjih godina živi, nakon što je nekoliko godina ranije provela na Tajlandu.

Na Rizinu će se boriti 29. srpnja u Saitama Areni, a tamo je čeka Kanako Murata, 24-godišnja japanska hrvačica skora 7-1, koja je već imala jedan uspješan nastup u Rizinu. Biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati kod novog poslodavca, budući da su Japanci oduvijek malo drugačiji tip publike, koji ne voli toliko skandale izvan kaveza, kakvima je njihova nova akvizicija itekako sklona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI