Kongo koji "nije dobio otkaz u UFC-u" isto potpisao za Bellator!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 05.06.2013 07:51h Autor:

Cheick Kongo

Bellator je u posljednja 24 sata poprilično pojačao svoj roster boraca nakon što su u vlastite redove najprije doveli nekadašnjeg UFC-ovog prvaka Quintona Jacksona, a uskoro je također objavljeno da je njihov novi borac i Cheick Kongo.

Francuz koji je tijekom svoje bogate MMA karijere nastupio jednom čak i u Zagrebu nakon iznimno teškog posljednjeg poraza kojeg mu je nokautom već u prvoj rundi nanio Roy Nelson dobio je otkaz iz UFC-a, iako je Kongo uporno tvrdio kako mu nije nikakav otkaz uručen, već da mu je samo istekao ugovor koji Dana White i njegovi suradnici očito nisu više htjeli produžiti.

"Ne vjerujte svemu što pročitate, nemojte slušati priče rekla-kazala. Nisam dobio otkaz iz UFC-a. Ja sam Cheick Kongo, tako da je najbolje znam kakva je situacija. Ne znači da odlazim iz UFC-a, ali ne znači ni da ostajem. To je moj život", bio je prije otprilike mjesec dana iznimno neodređen borac koji je pred više godina odradio meč i s našim Mirkom Filipovićem.

No, očito je ipak dobio otkaz iz najbolje svjetske organizacije, ali novu adresu za nastavak karijere je već pronašao te je potvrđeno kako će pojačati konkurenciju u teškoj kategoriji Bellatora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI