Kompletiran Bellator 132

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 10.01.2015 09:29h Autor:

plakat

Kompletiran je program prvog ovogodišnjeg Bellatorovog eventa, koji je na rasporedu za šest dana. Danas je objavljeno posljednjih sedam borbi te je kompetiran program od ukupno 11 mečeva.

Patricio 'Pitbull' Freire po prvi će put braniti svoj naslov Bellatorovog prvaka u perolakoj kategoriji, i to u petak, kad mu s druge strane Bellatorovog ovalnog kaveza bude Daniel Straus, bivši prvak i višestruki izazivač u ovoj istoj kategoriji. 

Već ranije su potvrđene još tri borbe koje će se nalaziti na glavnog programu, a danas smo saznali i imena svih 14 boraca koji će naći svoje mjesto na uvodnom programu. Najpoznatije ime među njima sigurno je Dustin Jacoby, borac koji nastupa i u Glory te kombiniraja kickboxing i MMA nastupe. Nakon što je Jacoby u posljednjoj borbi zaustavljen od King Mo Lawala, ipak se vraća u srednje kategoriju, a protivnik mu je debitant John Salter (10-3), borac koji gotovo redovno svoje protivnike završava u prvoj rundi.

Na cardu je i supertalentirani Derek Anderson (11-1), kao i Brazilac Fabricio Assis Costa da Silva, koji je u prošloj borbi uspio savladati Shamhalaeva te još jedan izuzetno talentirani borac, Everett Cummings. 

Bellator 132

Patricio Freire vs. Daniel Straus
Bubba Jenkins vs. Georgi Karakhanyan
Virgil Zwicker vs. Houston Alexander
Fernando Gonzalez vs. Marius Zaromskis

Dustin Jacoby vs. John Salter
Everett Cummings vs. Hector Carillo
Jonathan Rivera vs.Steve Kozola
Derek Anderson vs. Danny Navarro
Fabricio Guerreiro vs. Nick Piedmont
Fabian Gonzalez vs. Albert Morales
Luc Bondole vs. Chris Herrera

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI