Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kompilacija Overeemovih nokauta – ali je on taj koji leži (VIDEO)! | Fight Site

Kompilacija Overeemovih nokauta – ali je on taj koji leži (VIDEO)!

Ostale vijesti 17.11.2011 21:24h Autor:

Overeem nokautiran

Alistair Overeem ima čak 11 poraza u slobodnoj borbi i četiri kada je u pitanju kick boksing. Neki od tih poraza bili su izuzetno teški, a posebno u oko upada serija od tri izgubljena meča prekidom tijekom Pride karijere.

Doduše, radilo se o samom svjetskom vrhu tog vremena: Antoniju Rogeriju Nogueiri, Ricardu Aroni i Mauriciju Shogunu Rui. Minotoro i Shogun su ga nokautirali, a Aroni je tapkao jer više nije mogao trpjeti udarce. Kada tome dodate i nokaut protiv Sergeija Kharitonova nekoliko mjeseci kasnije, slika o tadašnjem Overeemu izgleda još ružnije.

Ipak, od tog dvoboja s Kharitonovim (2007.) i prelaska u tešku kategoriju, The Reem je do danas ubilježio deset pobjeda i tek onaj No Contest protiv Cro Copa zbog udaranja u genitalije. U međuvremenu je uzeo Dreamov i Strikeforceov pojas i okitio se naslovom K-1 Grand Prix prvaka svijeta. Naposljetku je potpisao unosan ugovor s UFC-om, a uskoro ga čeka vatreno krštenje protiv bivšeg prvaka Brocka Lesnara.

Je li Overeem jedan od najboljih teškaša svijeta ili tek borac staklene brade koji se posljednjih godina borio u B ligi protiv sumnjivih protivnika, saznat ćemo na UFC-u 141. Do tada pogledajte dvije kompilacije; obje s njim u glavnoj ulozi – U jednoj nokautira, a u drugoj je on taj koji je nokautiran.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI