Komisija u Nevadi odbacuje otpužbe o seksualnom uznemiravanju, ali ispektor “koji je izvadio penis” više ne radi za njih!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.11.2018 12:37h Autor:

Cody McKenzie

Glavni čovjek Komisije u Nevadi, Bob Bennett, tvrdi da optužbe bivšeg UFC borca Codyja McKenzieja o seksualnom uznemiravanju, koje je navodno doživio od službenika iste Komisije, nisu točne.

U razgovoru za MMAFighting je odgovorio na intervju McKenzieja za isti borilački portal u kojem je ovaj tvrdio da je “jedan od inspektora Komisije izvadio penis i njime mahao ispred njega”.

Bivši UFC-ovac optužuje Komisiju u Nevadi da ga je seksualno uznemiravala!

“Optužbe Codyja McKenzieja nistu točne. Trenutačno istražujemo taj slučaj. U ovom trenutku taj inspektor više ne radi na priredbama za nas”, kratko je prokomentirao Bennett.

Bennett takođe odbacuje i optužbe McKenzieja koji tvrdi da mu je Komisija obećala diskreciju, ako im “pokaže lažan urin koji je podmetnuo” kao svoj.

“Oni su mi obećali, da ukoliko im pokažem lažan urin, neće reći medijima. Da neće izaći u medije i da će ostati između nas. Lagali su mi. Rekli su mi da ću se moći boriti. A lagali su mi čitavo vrijeme. Čitavo vrijeme je sve bilo sranje. Ta Komisija nema veze s mozgom. Užasni su. Kažu da su ovdje zbog naše sigurnosti, ali su ovdje samo da bi me uništili”, rekao je ranije McKenzije na što Bennett odgovara da je takvo obećanje nemoguće jer Komisiju kontrolira savezna država, a većina disciplinskih postupaka mora biti javna.

Bilo kako bilo, McKenzieva karijera je vrlo vjerojatno gotova jer je borac dobio čak četiri godine suspenzije. Dvije radi odbijanja davanja uzorka urina, a dvije radi podmetanja urina koji nije bio njegov.

Radi se o čovjeku koji je izmislio modificirano gušenje slično klasičnoj “giljotini” koje je nazvano po njemu “McKenzietine”. S istim zahvatom je završio čak 12 protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI