Kladionice vjeruju da Fedor ima jako male šanse protiv Badera!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.10.2018 12:29h Autor:

Ryan Bader i Fedor Emelianenko

Bellatorov Grand Prix u teškoj kategoriji je stigao do svog posljednjeg čina. U samom finalu, u dvoboju koji će odlučiti o novom prvaku kraljevske divizije, ćemo 26. siječnja pratiti legendarnog Fedora Emalienenka i Ryana Badera. Kada se sve pogleda i analizira, ovaj dvojac je prilično suvereno i zasluženo stigao do završnice.

A tko bi trebao slaviti u finalu? Pitanje je to na koje bi vam odgovor mogao donijeti velik novac. Naime, kladionice su u ponudu već uvrstile par s Bellatora u Los Angelesu.

I u ovom trenutku veliki favorit u njihovim očima je Amerikanac Bader. Kvota na njegovo slavlje je skromna i kreće se oko 1.20.

S druge strane, koeficijent na pobjedu bivšeg Pride šampiona i po mnogima GOAT-a MMA-ja se kreće od 4.20 do čak 4.50 što je i više nego solidna brojka. Prevedeno, kladionice ne vjeruju da vremešni Rus ima previše šansi za pobjedu u ovom meču.

S obzirom da je do dvoboja ostalo nekoliko mjeseci, koeficijent će se sigurno mijenjati. No, u ovom trenutku nije poznato hoće li Bader postati još veći favorit ili će Fedor smanjiti “zaostatak” za njim. Stoga, ukoliko vasm se ova ponuda sviđa, požurite i kladite se!

Ryan Bader vs. Fedor Emelianenko 1.20 – 4.50

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI