Kladionice u ponudu uvrstile meč Bieber vs. Cruise: Provjerite tko je favorit?!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.06.2019 11:27h Autor:

Ilustracija – Bieber vs. Cruise

Bizarna prozivka Justina Biebera, koji je u ponedjeljak javno izrazio želju boriti se protiv glumačke mega zvijezde Toma Cruza, je pala na plodno tlo. Američki mediji su naširoko izvijestili o možebitnom MMA meču, a UFC-ov superstar Conor McGregor se ponudio organizirati ovaj dvoboj.

No, bizarnostima nikad kraja. Pa je tako jedna online kladionica u utorak u svoju ponudu uvrstila ovaj meč. Da, već sada se možete kladiti na ishod dvoboja Bieber vs. Cruz. Oklada će postati važeća, ako se meč održi u 2019. godini.

Justin Bieber prozvao Toma Cruisea na UFC borbu, McGregor spreman istu organizirati

A sada idemo provjeriti tko je favorit u ovom eventualnom MMA meču. Prema kladionici koja je uvrstila (William Hill) dvoboj u ponudu, favorit, i to priličan, je glumac Tom Cruise. Kvota na njegovo slavlje je 1.50. Ako se planirate kladiti na “underdoga” Biebera, onda ćete dobiti puno izdašnijih 2.50.

Nije jedino jasno prema kojim su se kriterijima vodili “bookmakeri” kada su određivali favorite s obzirom na nedostatak borilačkog iskustva kod obojice. No, vjerojatno su Cruisu dali prednost radi toga što je godinama glumio u akcijskim filmovima i borilačke vještine mu nisu strane. Doduše, Bieber rekreativno trenira boks i prijateljuje s Meyweatherom. Vjerojatno je zato bio uvjeren da će bolje stajati na kladionicama u odnosu na svog potencijalnog protivnika.
Tom Cruise vs. Justin Bieber 1.50 – 2.50

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI