Kladionice objavile prve ponude za borbu Fedora Emelianenka i Chaela Sonnena

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.05.2018 18:49h Autor:

Fedor i Sonnen

Iako još uvijek ne znamo gdje i kada bi se mogla održati polufinalna borba Bellatorovog Grand Prixa, između Chaela Sonnena i Fedora Emelianenka, neke kladionice borbu su već stavile u svoju ponudu.

Fedor i Sonnen svakako su vrlo intrigantan par, unatoč tome što su obojica daleko od svojih najboljih dana i što Sonnen zapravo nastupa dvije kategorije iznad one u kojoj je ostvarivao najbolje rezultate. Bellator je spomenuo tek neke opcije oko vremena i mjesta održavanja, koje bi značile vjerojatno kraj ljeta te lokaciju na istočnoj američkoj obali. Ipak, neke kladionice već su ponudile ovu borbu svojoj klijenteli.

I to na taj način da je favorit legendarni ruski borac, na kojeg tečaj iznosi -200, odnosno kod nas bi to bilo nešto kao 1.5. Dakle, ukoliko smatrate da će Fedor pobijediti, kladiti se već sada ne bi bila dobra opcija, ukoliko mislite zaraditi neke ozbiljnije novce na jednom paru, bez da morate ući u preveliki rizik s ulogom. Zato je tu Sonnen, na kojeg je +150, odnosno nešto kao 2.5, što je lijep tečaj, ako vjerujete u pobjedu “Američkog Gangstera.” No, znamo kako će se ovi tečajevi sigurno mijenjati, posebno dok dođu u ponude svih kladionica, a ovisiti će o raznim faktorima.

U svakom slučaju, ono što je Fedor pokazao protiv Franka Mira, za sada je dovoljno da kladionice upravo njega vide kao favorita ove borbe. Što se tiče Sonnena, na njemu će biti teška misija prilagoditi svoju težinu tome da odradi najbolje moguće. Posebno jer znamo da će protiv Fedora teško uspjeti doći do prednosti tamo gdje je najbolji, odnosno u hrvanju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI