Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
King Mou skoro amputirali nogu zbog infekcije stafilokokom (VIDEO) | Fight Site

King Mou skoro amputirali nogu zbog infekcije stafilokokom (VIDEO)

Ostale vijesti 21.02.2012 08:37h Autor:

King Mo i Jacare

King Mo Lawal je u posljednjih 14 dana imao čak pet operacija kojima su doktori pokušali ukloniti što više uzročnika zlokobne infekcije stafilokokom koja je životno ugrozila donedavnog Strikeforceovog borca.

On se trenutačno nalazi u Detroitu sa svojim prijateljima, a do prije dva dana je i dalje bio hospitaliziran i infuzija mu je bila direktno spojena na srce. Jučer su u javnost procurili neki novi detalji koji dodatno opisuju ozbiljnost situacije u kojoj se našao.

Naime, Lawal je bio u objektivnoj opasnosti izgubiti nogu jer su doktori biti na rubu odluke da je amputiraju. Noga je na koncu ipak spašena, a zajedno s njom i karijera tamnoputog Amerikanca.

Preko svog prijatelja, King Mo je demantirao financijski krah o kojem se pisalo ovih dana, a koji je navodno nastao kao posljedica bolničkih troškova.

“Vraćam se u trenažni proces za šest tjedana. Zadovoljan sam s pomoći Zuffe oko mojih bolničkih troškova, ja sam morao platiti samo minimalni iznos”, izjavio je Lawal.

Stikeforceov borac jučer se pojavio i u video prilogu u kojem govori o svojoj bolesti samo dva dana nakon izlaska iz bolnice.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI