Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“King Mo” želi borbu sa Shaneom Carwinom | Fight Site

“King Mo” želi borbu sa Shaneom Carwinom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.09.2016 09:52h Autor:

Muhammed King Mo Lawal & Shane Carwin

MMA zvijezda Muhammed “King Mo” Lawal nema dogovorenu borbu na vidiku, ali je gostujući na MMA Houru iznio zanimljivu ponudu. 35-godišni član Bellatora i Rizina voljan je prirediti povratničku dobrodošlicu jednom od najstrašnijih teškaša na svijetu, bivšem privremenom UFC prvaku Shaneu Carwinu.

“Čuo sam da se Shane Carwin želi ponovno boriti. Nemam ništa protiv borbe s njim ako se želi vratiti. Borit ću se s bilo kim ako je lova dobra. Tako da sam spreman na borbu s bilo kojim dostupnim borcem.”

Lawalova ponuda je pomalo iznenađujuća budući da između dva borca postoji velika razlika u težini. Iako nastupa u teškoj kategoriji “King Mo” je zapravo poluteškaš dok je 41-godišnji Carwin morao skidati i po 8 kila da bi se spustio na dozvoljenih 120 kilograma.

“Čovječe, pogledajte staru školu MMA-a. Nitko se nije bunio zbog veličine. Na kraju krajeva, ako mogu zadovoljiti vagu, borit ću se. Shane Carwin ima teške ruke. Sparirao sam s njim i dotaknuo me nekoliko puta, ali pričamo o borbi. Bit ću plaćen.”

Lawal je posljednji put nastupio u svibnju na Bellator 154 priredbi gdje ga je jednoglasnom odlukom sudaca porazio bivši UFC-ovac Phil Davis.

Carwin se zbog ozljeda povukao 2011. upisavši poraz protiv Juniora dos Santosa u posljednjem meču. 2010. je kao privremeni prvak umalo detronizirao Brocka Lesnara i ujedinio naslov.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI