King Mo: Rebney je bio poput političara, nitko mu nije vjerovao!

Ostale vijesti 23.02.2015 11:25h Autor:

Muhammed Lawal

Muhammed "King Mo" Lawal 27. veljače borit će se na Bellatoru 134 protiv Cheicka Konga, a ovih je dan podsjetio na vrijeme kad je predsjednik promocije bio Bjorn Rebney s kojim, najblaže rečeno, nije bio u dobri odnosima.

Rat koji su vodili King Mo i tadašnji predsjednik Bellatora Bjorn Rebney punio je stranice borilačkih portala. King Mo se verbalno obrušio na Rebneyja koji nije ostajao dužan. No, nakon odlaska Rebneyja s pozicije predsjednika Bellatora stvari su se bitno primijenile. Novi čelni čovjek Scott Coker donio je drukčiji pristup i mnogi će se složiti da je digao ovu promociju na višu razinu te su vrlo brzi Bellatorovi događaju postali vrlo gledani.

"Ovo je noć i dan kad se uspoređuje Bellator danas i u vrijeme Rebneyja. Čak je i medijsko praćenje puno bolje. Vidi se to kako nas sad svi doživljavaju. Sad se odnose prema nam s puno više poštovanja.", izjavio je King Mo u razgovoru za MMAFighting.com.

"Sve se to vidi među gledateljima, među medijima. Mislim da Rebneyja nisu respektirali. Nisu vjerovali da je iskren i uvijek su mislili da nešto skriva. Coker kad nešto kaže to i misli. Ne izlazi sa svojim mišljenjima prečesto na van, ali kad nešto govori to uistinu i misli. Kad su Rebneyja nešto pitali nikad nije izravno odgovorio. On je bio poput političara. Coker je donio vjerodostojnost organizaciji i to mi se sviđa. Vjerujem da se to svima sviđa."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI