King Mo prijeti bivšem poslodavcu: Ako vidim Rebneyja, fizički ću ga napasti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.08.2014 09:50h Autor:

Rebney, Lawal i Rampage

Kada je osnivač Bellatora Bjorn Rebney zamijenjen Scottom Cokerom, nitko nije previše plakao. Dojam je da Bellatoru već nekoliko godina treba svježine i dodatnog poticaja kako bi se barem malo približio uspješnom UFC-u. Coker je definitivno osoba koja to može ostvariti. No, nitko nije bio toliko bijesan na bivšeg šefa Rebneyja kao njegov donedavni zaposlenik – Muhammed "King Mo" Lawal.

Dvojac je u nekoliko navrata imao međusobnih problema i trzavica pa napad na Rebneyja i ne čudi previše.

"Osobno mislim da je on kuja. Kada bih ga sreo, sigurno bih ga fizički napao. On je lažov, glumac. Došli smo na taj sastanak, sve je to bilo sranje, razumijete me? Sve je bilo sranje, pljuvao je po meni. On je lažov. Nije me mogao pogledati u oči. On je lažov. Mislim da jednostavno nije imao smisla za MMA posao", izjavio je Lawal za MMAFighting i dodao:

"Nitko ga zapravo nije poštovao. Mislili su da je dobar poslovni čovjek, no nije imao smisla za MMA. Za fanove, medije, publiku, za sve što je povezano s MMA-jom. Ja nemam problema s nikime u Bellatoru ili Viacomu. Za njih ću krvariti, no Bjorn je u banani. Nitko s njim nema dobar odnos."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI