King Mo odlazi u teškaše i bori se s Kongom na Bellatoru 134!

Ostale vijesti 21.01.2015 10:09h Autor:

Muhammed Lawal

Jedan od najpopularnijih Bellatorovih boraca, Muhammed 'King Mo' Lawal, odlučio je prijeći u tešku kategoriju te odraditi borbu protiv jednog od najiskusnijih Bellatorovih boraca, Cheicka Konga. Borba će se održati na Bellator 134 eventu krajem veljače.

Nakon što je Douglas Lima doživio ozljedu te morao otkazati svoju borbu za obranu naslov prvaka protiv Paula Daleya, Scott Coker i vodstvo Bellatora brzo su našli zamjenu za pojačati program Bellator 134 eventa, koji je na rasporedu 27. veljače. Bit će to borba Muhammeda Lawala i Cheicka Konga.

Lawal se vraća nakon pobjeda protiv Dustina Jacobya i Joea Vedepa te trening kampa u kojem je asistirao Danielu Cormieru za borbu protiv Jona Jonesa. Nakon što je u tom poslu zamijenio Caina Velasqueza, sad će za ovu borbu i ostati u teškoj kategoriji te se sastati s Kongom. Lawal je bivši Strikeforceov prvak u poluteškoj kategoriji, a skor u karijeri mu je 14-4. Dva puta se borio za Bellatorovog prvak, no oba puta je Emmanuel Newton bio bolji.

Cheick Kongo je u Bellator došao nakon sedmogodišnje UFC karijere, a u nešto više od godinu dana je odradio pet borbi, ostvarivši četiri pobjede te poraz od Vitalija Minakova, u borbi za naslov prvaka. U svom posljednjem nastupu prekidom je slavio protiv Lavara Johnsona.

Bellator 134 predvodi borba za naslov prvaka u poluteškoj kategoriji, između Emannuela Newtona i Liama McGearya.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI