King Mo napao Udrugu boraca zbog Bjorna Rebneya: Taj jahač k*rca će ih prvom prilikom zajebati

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.12.2016 19:37h Autor:

Muhammed `King Mo` Lawal

Bellatorova zvijezda Muhammed “King Mo” Lawal nije oduševljen novom Udrugom boraca, MMAAA i to iz tog razloga što se u vodstvu nje nalazi njegov bivši poslodavac, Bjorn Rebney.

Rebney je osnivač Bellatora, koji je na čelu te promocije bio do 2014. godine, kada je razriješen dužnosti. Još u vrijeme svoje aktivnosti, bio je izuzetno omražen među fanovima, ali i među velikim brojem boraca, koji nisu bili zadovoljni suradnjom s njim. Sad se vratio u MMA svijet preko ove udruge, a to se niti malo ne sviđa Muhammedu Lawalu.

“Ovdje imamo pet fantastičnih boraca i jahača kurca koji im stoji s lijeve strane. Ovi dečki će biti žestoko zajebani od njega, no čini se da neki moraju naučiti na teži način”, prokomentirao je Lawal fotografiju s jučerašnjeg predstavljanja udruge.

Kasnije je od Lawala ipak zatražen dodatni komentar, a on je onda rekao zašto smatra da koaliranje s Rebneyem nije dobar potez boraca:

“On će ih zajebati, a već sada im prodaje priče. Ako borci žele napraviti uniju, onda trebaju ići uz nekog bivšeg borca ili barem nekoga tko ima muda upustiti se u sve. U ovakvim udrugama ljude se lako zajebe, a postoje razlozi zašto je Rebney ošao iz boksa i MMA-a. Nije to stvar mene i njega, odnosno toga što smo u svađi. Stvar je njegovog karaktera. Želite neku pozitivnu stvar? Dajte Randyu Coutureu da vas vodi, on je već bio u ratu s UFC-om.”

Lawal je i dalje član Bellatora, a nedavno je izjavio kako je trenutni predsjednik Scott Coker izokrenuo sve stvari i od Bellatora stvorio ozbiljnu organizaciju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI