King Mo Lawal ušao u Rizinov turnir, Japanci razmatraju izmjenu ždrijeba da izbjegne Cro Copa

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.12.2016 10:52h Autor:

Muhammed “King Mo” Lawal

Odmah nakon pobjede protiv Satoshia Ishiia, Muhammed “King Mo” Lawal je potvrdio kako će se boriti već za dva tjedna, odnosno da ulazi u Rizinov Grand Prix umjesto Wanderleia Silve. No, to ne znači da je upravo on protivnik Mirka Filipovića.

Naime, borba Filipovića i Wanderleia Silve je organizirana nakon što je Cro Cop javno prozvao Brazilca, a po prvobitnom planu je izgledalo kao da se Filipović trebao boriti protiv sumo borca Baruta Kaita. Upravo iz tog razloga japanski promotori nisu potvrdili kako Lawal dolazi upravo na Silvino mjesto, nego su rekli da trenutno razmatraju opcije i da bi moglo doći do promjene u ždrijebu, budući da na to imaju pravo.

Spomenuti Baruto bi se trebao boriti protiv iskusnog japanskog borca Kohsake (sjećamo ga se kao protivnika kod prvog Fedorovog poraza), a tu su još borbe Shanea Carwina protiv Amira Aliakbaria i Valentina Moldavskog protiv Szymona Bajora. Pretpostavlja se kako velikom imenu kao što je Carwin protivnika neće mijenjati, ali trenutno nisu sigurni niti Bajor i Moldavski, ukoliko Sakakibara i Takada tako odluče. Nadamo se samo kako će se odluka znati vrlo brzo, da bi Mirko Filipović mogao pripreme završiti uz slaganje taktike za odabranog protivnika.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI