King Mo Lawal i Satoshi Ishii potvrđeni kao glavna borba Bellatora 169 u Dublinu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 12.10.2016 19:35h Autor:

Bellator 169

Jučer smo najavili kako Bellator planira event u glavnom gradu Irske, a danas je već isti službeno najavljen, zajedno s borbom koja će ga predvoditi. Bit će to duel King Mo Lawala i Satoshia Ishiia.

16. prosinca tako je spreman za dolazak Bellatora u grad koji se do sada iskazao po uvjerljivo najluđoj atmosferi kad su u pitanju MMA borilačke manifestacije. Scott Coker i ekipa ne sumnjaju kako će se to dogoditi i njima, a plan im je okupiti mnoštvo irskih boraca. Zanimljivo, samo tjedan dana prije ovog, Bellator također radi eventu u Europi, odnosno Bellator 168 koji će se održati u Firenci.

Jedan od njih je već član Bellatora te je njegov nastup odmah potvrđen. To je 19-godišnji James Gallagher, koji se danas našao na prvom objavljenom službenom plakatu. Gallagher je vlasnik skora 4-0, a u Bellatoru je uspješno debitirao ovog srpnja.  Zanimljivo je kako ovaj član SBG-a već ima dogovorenu svoju drugu borbu u Bellatoru i to 10. studenog na eventu u Tel Avivu. Bit će zanimljivo vidjeti što Bellator misli napraviti, tj. hoće li možda tu borbu protiv Kirilla Medvedovskog preseliti na ovaj event.

Što se tiče glavne borbe, Bellator irskoj publici dovodi svoju veliku zvijezdu i bivšeg Strikeforce prvaka te osvajača Rizinovog Grand Prixa prošle godine, Muhammed “King Mo” Lawala. Lawal je vlasnik skora 19-5, a posljednju borbu je imao u svibnju. Tada ga je savladao Phil Davis, čime je prekinut Lawalov niz od sedam pobjeda. Protiv sebe će imati bivšeg zlatnog olimpijca Satoshia Ishiaa. Borac kojeg pamtimo po dva poraza od Mirka Filipovića je u Bellatoru debitirao također u svibnju, a tad je odlukom poražen od Quintona “Rampage” Jacksona, no veliki broj fanova s tom se odlukom nije slagao.

U narednim danima očekujemo još vijesti povodom ovog eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI