Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
King Mo: Htjeli su mijenjati ždrijeb, ali ja sam se stvarno želio boriti s Cro Copom | Fight Site

King Mo: Htjeli su mijenjati ždrijeb, ali ja sam se stvarno želio boriti s Cro Copom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.01.2017 10:16h Autor:

Mirko Filipović & Muhammed Lawal

Samo dva tjedna nakon borbe sa Satoshijem Ishijem u Dublinu, Muhammed “King Mo” Lawal je odletio u Japan kako bi zamijenio Wanderelija Silvu i obračunao se s Mirkom Filipovićem u četvrtfinalu Rizinovog turnira. Cro Cop je Moa zaustavio tehničkim nokautom i u konačnici osvojio Grand Prix, ali Amerikancu nije žao što je uskočio u zadnji čas i suočio se s hrvatskim borcem.

“Kad je vrijeme za borbu, jet lag, nema izgovora čovječe”, rekao je Lawal za MMA Junkie Radio. “Znao sam u što se upuštam. Odlučio sam to napraviti. Baš naprotiv, htio sam se boriti baš s Cro Copom. Mislim da su u jednom trenutku htjeli ponovno izvlačiti parove, a ja sam mislio,’Ne, želim se boriti s Cro Copom,’Zašto ne? Ovako zarađujem i želim doći i nokautirati ga. Htio sam ga nokautirati, ali umjesto toga on je sredio mene.”

Lawal smatra da je mogao izboriti pobjedu, ali je napravio veliku taktičku pogrešku.

“Mjesec i pol dana sam trenirao za Ishija i radio sam na izbjegavanju klinča…Proveo sam previše vremena razdvajajući se iz klinča i onda kad sam se borio s Mirkom sam raskinuo klinč kad sam zapravo trebao ići u klinč. To je bila moja pogreška. Trebao sam se prilagoditi na licu mjesta. Ja sam profesionalac, sad sam veteran tako da sam trebao to znati.

I druga stvar, nisam znao da su konopi tako čvrsti. Jer kad sam ja išao u rušenje Cro Cop bi iskoristio silu da se odbije od konope i zavuče ruke da me podigne i pogura unatrag. Dakle, on je bio pametan, imao je i dobru taktiku, ali ja sam trebao pobijediti.”

No King Mo ne žali za ničim i obračunao bi se s Cro Copom ponovno jer jednostavno voli izazove.

“Kvragu da, borio bih se s njim sutra…Ovo je san. Svaki put kad radite nešto u čemu uživate i još vas plaćaju, to je san. To je američki san. Stoga da, borio bih se s Cro Copom svaki dan u tjednu da mogu. Ja sam borac, to nam je posao.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI