King Mo: Ako me u Bellatoru ne poštuju, možda će me poštovati negdje drugdje!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.05.2014 10:36h Autor:

Muhammed Lawal

Prvi Bellatorov PPV event ostavio je iza sebe mnogo repova. Glavna borba završila je kontroverznom odlukom sudaca i pobjedom Quintona Jacksona protiv Muhammeda Lawala. Nimalo lako King Mo nije prihvati taj poraza te je glavnom čovjeku Bellatora Bjornu Rebneyu uputio dosta teških riječi.

Lawal i njegov menadžer Mike Kogan za The MMA Houre iznijeli su pojedine detalje vezane uz događanja prije, za vrijeme i nakon borbe.

"Biti ću iskren. U Vicaomu su "cool". I Spike TV je "cool", ali Bellator nije nimalo. Pogledajte što su činili na mojoj promociji. Pogledajte što je sve Rebney rekao uoči meča.", započeo je King Mo.

"Govorio je da je Rampage Bog. Rampage može sve srušiti. Rampage je crni superman. Nitko ga ne može pobijediti. Rampage ovo, Rampage ono… Nikad  nije rekao niti jednu dobru riječ o meni. Sve pozitivno bilo je vezano uz Rampagea. Osjećam da nemaju dovoljno poštovanja prema meni."

Lawala je najviše pogodila reakcija Rebneya nakon meča.

"U početku sam pokušao ostati smiren i hladan. Slušao sam glazbu, ali kad je Rebney rekao da se slaže s odlukom sudaca htio sam staviti ruke na njega. Uostalom, vidio sam njegovu reakciju nakon proglašenja pobjednika. Stisnuo je ruke i lagano zapljeskao."

Cijela priča vodi jedinom mogućem epilogu. To je revanš.

"Želim revanš, želim tu borbu. On je mene tražio revanš i ja to želi. No, želim da me poštuju. Ako to ne mogu u Bellatoru možda mogu negdje drugdje.", rekao je King Mo.

U svakom slučaju, poslovno gledano cijela prašina koja se digla može samo koristiti Bellatoru. Prvi PPV event pobudio je veliko zanimanje, posebice nakon njegovog održavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI