Kineski borac doživio rupturu testisa tijekom borbe na Road FC eventu (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.06.2017 19:07h Autor:

Myung vs. Gele

Jedna od gadnijih MMA ozljeda kojima smo mogli svjedočiti, dogodila se na eventu elitne korejske promocije, Road FC. Teško je nastradao 22-godišnji kineski teškaš, Aori Gele, koji je na samom početku borbe doživio rupturu testisa.

Gele se borio protiv Hyun Man Myunga, kojeg se sjećamo kao prvog protivnika Mirka Filipovića s Rizinovog Grand Prix turnira. Borba je tek započela, kad je Myung “bacio” kick koji je nesretno pogodio mladog Kineza točno u međunožje. Gele je isti trenutak pao na pod, a grimase na njegovom licu su odmah davale do znanja kako vjerojatno nije u pitanju običan udarac u međunožje, nakon kojeg se borci unutar pet minuta većinom vrate i nastave okršaj.

Na kraju je ustanovljeno kako je borac doživio rupturu testisa, ozljedu za koju kažu kako je nešto najbolnije što muškarac može osjetiti. Slikovito rečeno, testis mu je eksplodirao. Riječ je o ozljedi koja se rješava operativnim zahvatom i nakon koje je potreban oporavak koji može potrajati i do nekoliko mjeseci. Da vam ne bude lakše, otkriti ćemo vam kako bol traje još neko vrijeme i nakon operacije, tako da mladom borcu želimo što brži oporavak. Ukoliko do sada nismo, ne želimo saznati kako mu je.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI