Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kimbo: Čuvajte me se, Shamrock je tek prvi u nizu | Fight Site

Kimbo: Čuvajte me se, Shamrock je tek prvi u nizu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 03.06.2015 21:43h Autor:

Kimbo Slice / Kevin Ferguson

Iako se iz borilačke mirovine vratio prije svega za borbu protiv Kena Shamrocka, Kimbo Slice je najavio kako je on zapravo tek prvi u nizu te da se svi teškaši trebaju čuvati onoga što dolazi od njega.

Kimbo Slice se vratio i pred krajem je priprema za borbu protiv Kena Shamrocka, koja je na rasporedu 19. lipnja u St. Louisu, na Bellator 138 eventu. Oba borca se vraćaju iz MMA mirovine i teško je znati što se može očekivati. No, zanimljivo je čuti zašto se Kimbo odlučio vratiti te koji su mu planovi nakon borbe:

"Dok sam bio u mirovini, upravo sam razmišljao kako je borba s njim ona koju želim najviše. To je zapravo bio okidač da bih se vratio, a nakon toga borio protiv bilo kojeg borca u Bellatoru. Nijedan teškaš u Bellatoru nije siguran, jer dolazim po sve njih."

Onda je objasnio zašto se odlučio na ostanak u sportu i nakon borbe protiv "Najopasnijeg čovjeka na svijetu". Misli kako još uvijek ima nešto za ponuditi, odnosno da je tek sad zapravo postao MMA borac.

"Ovo nije samo jedna borba za mene. Što sam stariji sve sam mudriji i bolji borac. A trenutno treniram u American Top Teamu, s najboljim borcima svijeta. Motivacija je došla s prilikom da se borim protiv Kena Shamrocka i ona samo raste. Prije sam trenirao zato što sam sportaš, sad treniraš zato da odradim osvetu", dodao je borac pravog imena Kevin Ferguson, koji se sa Shamrockom trebao boriti 2008. godine, no član UFC-ove Kuće slavnih se povukao samo dan prije borbe.

"Ako je nekada imao šanse pobijediti me, to je možda bilo onda. Jer tad nisam imao nikakvih vještina na podu, nisam znao obraniti rušenje. Imao sam samo nevjerojatnu snagu svojih udaraca. Danas, kad imam sve, kad treniram sve i kad sam postao kompletan borac, on nema apsolutno nikakve šanse", izrekao je Kimbo svoju prognozu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI