Kimbo Slice predvodit će Bellatorov event u veljači

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.10.2015 11:42h Autor:

Kimbo Slice / Kevin Ferguson

Kevin Ferguson, odnosno borac puno poznatiji po imenu Kimbo Slice, dobit će još jednu veliku priliku unutar Bellatora. Najavljeno je kako će nastupiti u glavnoj borbi eventa koji organizacija planira za veljaču.

Bivši član UFC-a i sudionik 10. sezone Ultimate Fightera, ljetos je debitirao u Bellatoru, a za protivnika je imao još jednog veterana, Kena Shamrocka. Nakon velike hrvačke nemoći, Kimbo je MMA legendu ipak nokautirao, a nakon borbe su krenule mnoge optužbe kako je ishod nje bio namješten. No, to se sad stišalo te se saznalo i kad Kimbu slijedi nova borba.

Bit će to na velikom Bellatorovom eventu u veljači, a Kimbo bi trebao nastupiti u glavnoj borbi. O protivniku se za sada ne zna ništa, no čini se kako bi to mogao biti pobjednik borbe Bobbya Lashleya i Jamesa Thompsona, koja je na rasporedu ovaj vikend.

Bivši ulični borac te tjelohranitelj porno zvijezda i dalje je zanimljiv široj publici, budući da je borba njega i Shamrocka zabilježila gledanost od preko dva milijuna kućanstava, tako da nema sumnje da Bellator ima jako dobar plan i za ovaj event, odnosno njegovu promociju. Za pretpostaviti je da će okupiti svoje velike zvijezde, na program staviti barem dvije borbe za titulu, a Kimbo bi trebao biti onaj koji će publiku dovesti pred male ekrane, ali i u dvoranu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI