Kimbo Slice želi Tita Ortiza- Ortiz želi borbu za naslov prvaka

Ostale vijesti 26.01.2015 21:29h Autor:

Kimbo Slice

Kevin "Kimbo Slice" Ferguson je nedavno potpisao za Bellator te se nada da će odraditi revanš sa Sethom Petruzelliom ili meč s Titom Ortizom.

"Znate da bi Tito mogao odraditi meč sa mnom", rekao je Kimbo na MMA Houru. Sigurno bi. Imam neriješena posla s tim likom. Prozivao me još dok sam bio u Strikeforceu. Trpio sam sranja koja je govorio o meni, tako da bi definitivno mogli odraditi meč."

No, Ortiz ima drukčije planove.

"U njegovoj posljednjoj borbi protivnik ga je ugušio, a on je običan ulični borac", rekao je Tito. "Ja sam prvak svijeta. Borba s nekim poput Kimbo Slicea je korak unatrag.  Ne želim se boriti s uličnim borcem."

"Borit ću se u svibnju ili lipnju. Moram čekati borbu između Edwarda Newtona i McGearyja te se nadam da ću se boriti s pobjednikom te borbe."

Ortiz je pojasnio svoj uspon u Bellatoru.

"Potpisao sam na četiri borbe. U prvoj borbi sam bio 'underdog' i zaustavio sam Shlemenka u manje od dvije i pol minute. Bonnar je srao po meni pa sam se morao i s njim boriti. Htio sam se boriti za pojas prvaka, ali sam ga prije morao ušutkati. Sad sam fokusiran samo na borbu za naslov svjetskog prvaka."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI