Kimbo objasnio rivalstvo s "DADOM 5000": Sjebat ću ovu crnčugu!

Ostale vijesti 12.11.2015 10:16h Autor:

Kimbo Slice

Scott Coker je za Bellator 149 priredbu najavio borbu između internet zvijezde i uličnog borca Kimba Slicea i manje poznatog Dhafira Harissa. I dok je Slice svima poznato lice, za njegovog protvnika se znalo samo da je bivši tjelohranitelj i da se njih dvoje poznaju. Kimbo je sada konačno objasnio tko je taj "DADA 5000".

"On je tip s kvarta kojeg smo znali kad sam ja radio prijelaz s YouTubea u MMA i borio se na PPV-u protiv Raya Mercera. Unajmili smo ga kao tjelohranitelja za taj event i on nikada nije bio dio našeg kruga", otkrio je Slice.

Kad se Slice 2008. počeo probijati na veliku scenu, Harris je iskoristio priliku da stekne svojih 5 minuta slave pa je počeo u intervjuima pljuvati po Sliceu i privlačiti pozornost.

"Pustio je bradu poput mene, napravio je sve, koristio je svoju očitost da stekne popularnost, ali nikada se nije pojavio kod nas, iako smo na istom kvartu", rekao je Kimbo.

41-jednogodišnji Slice će sada dobiti priliku ušutkati svog "frenda" s kvarta i ovo je čini se dosta osobna stvar.

"Sjebat ću ovu crnčugu. Nemojte me krivo shvatiti, otvoren sam za sve u MMA-ju, uključujući i "submissione" i sve, ali fanovi cijene pravu borbu, i ove dvije kmice s istog kvarta imaju neriješenih računa. Nokautirat ću ga i neće ni znati što se dogodilo."

Slice se nedavnoj borbi sa Shamrockom vratio u kavez nakon pet godina, a Harris(2-0) nije se borio kao profesionalac od 2011, tako da se ovdje definitivno se ne radi o MMA borbi godine, ali ako želite u kavezu vidjeti uličnu borbu dvaju bivših zaštitara ne propustite 19. veljače Bellator 149.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI