Kimbo najvljuje rat: Nema prijateljstva, želim ga silovati u kavezu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.06.2015 10:15h Autor:

Kimbo Slice

Napetost i netrpeljivost između Kimba Slicea i Kena Shamrocka traje još od trenutka kada je međusobni dvoboj dogovoren. Proteklih tjedana smo slušali prijetnje, vrijeđanja i mnogo optužbi s jedne i s druge strane, no zapravo će prava bitka početi tek noćas kada dvojac uđe u Bellatorov kavez.

Na netom održanom vaganju "ulični razbijač" je imao čak 13 kilograma više od svog protivnika što je, dakako, značajna prednost. Hoće li ona biti odlučujuća i kada krene dvoboj, teško je prognozirati. U svakom slučaju prema izjavama koje daju obojica meč će teško do konačke odluke, a obojica su vrlo odlučni da iz ovog meča izađu uzdignute glave.

"Želim ga razbiti. Oduvijek sam imao tu želji prebiti Kena Shamrocka. Ući u borilište i doslovno ga silovati. Ne želim biti s njim prijatelj, oklijevati i ići polako. To se jednostavno neće dogoditi", izjavio je Slice odmah nakon vaganja.

Dvoboj Kevina Fergusona i Kena Shamrocka kreće od 03:00 sata izravno na Fight Channelu. Scott Coker vjeruje da će ovo biti najgledaniji Bellatorov  event u povijesti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI