Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kevin Ferguson Jr.- Cilj mi je nastaviti nasljedstvo mog oca Kimba Slicea | Fight Site

Kevin Ferguson Jr.- Cilj mi je nastaviti nasljedstvo mog oca Kimba Slicea

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.10.2016 12:40h Autor:

Kevin Ferguson Jr & Kevin Ferguson

Tri mjeseca prije smrti Kimba Slicea svoj prvi amaterski MMA meč odradio je njegov sin Kevin Ferguson Jr. U međuvremenu “Baby Slice” je potpisao za Bellator gdje bi 19. studenog na Bellator 165 priredbi u San Joseu trebao debitirati kao profesionalac.

Sin slavnog “street fightera” tvrdi da ga je iznenadna smrt oca koji je u lipnju preminuo od zatajenja srca u 42. godini samo potaknula da svoju borilačku karijeru shvati još ozbiljnije.

“Sada stvari shvaćam još ozbiljnije. Sve mi ima puno veće značenje. U ovom trenutku se više ne radi o novcu, ili slavi, već o tome da nastavim nasljedstvo. To je sada moj cilj- da nastavim nasljedstvo i ime Slice dovedem na jednu novu razinu. Da pokažem novog Slicea“, rekao je Ferguson na MMA Houru.

Ferguson Jr. tvrdi da je oduvijek htio biti borac poput svog oca, ali nije tražio pomoć kada je krenuo na svoje putovanje.

“Nisam tražio nikakvu pomoć. Htio sam svima pokazati da sam ozbiljan i da ovo zaista želim raditi, pa sam to i napravio. Sada imam svu pomoć koju trebam. Imam prave ljude u svom kutu. Oduvijek sam htio biti borac. Nisam se htio školovati. Iskreno, nisam htio ići ni u srednju školu. Samo sam htio biti u dvorani i boriti se.”

Kimbo Slice se proslavio uličnim tučama putem interneta prije nego što se bacio u profesionalne MMA vode i unatoč manjku vještina postao jedan od najvećih MMA zvijezda u povijesti. Ferguson Jr. zato već u startu ima puno veću medijsku pozornost što mu ne stvara pritisak već planira to iskoristiti kako bi izgradio vlastiu reputaciju.

“Svi ovi borci koji me prozivaju, želim da me prozivaju. Želim da misle kako mogu stati u kavez sa mnom jer će se neugodno iznenaditi. Radim ovo već neko vrijeme. Spreman sam pokazati svoje vještine i dati svijetu do znanja. Ne osjećam pritisak zato što mi je Kimbo otac. To samo znači da je na meni veća pažnja. Imam više obožavatelja zbog njega. Njegovi fanovi su moji fanovi.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI