Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ken Shamrock: Rogan je sa svojim komentarima mogao uništiti moju karijeru! | Fight Site

Ken Shamrock: Rogan je sa svojim komentarima mogao uništiti moju karijeru!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 29.06.2015 20:04h Autor:

Shamrock i Slice

Kimbo Slice i Ken Shamrock su se borili na Bellatoru 139, u borbi koja je bila vrlo čudna. Mnogima nije jasno kako Shamrock, iako ima 51 godinu, nije mogao zagušiti 10 godina mlađeg Slicea, a imao je zaključan zahvat RNC. Jedan od tih kojima to nije jasno je i UFC-ov komentator Joe Rogan, koji misli da je borba namještena. Te riječi nisu najbolje sjele Shamrocku, koji smatra da Rogan ne bi trebao optuživati bez dokaza.

Ken je u intervjuu za Submission Radio odgovorio na Roganove optužbe i dodao da bi se ličnost, kao što je Joe, trebala suzdržati od takvih komentara.

"Zašto bi netko kao Joe Rogan optužio nekoga bez dokaza? To su samo njegove pretpostavke. To bi moglo uništiti nečiju karijeru. To je kao da ja kažem njegovoj ženi da je vara, ali da nemam dokaza za to, nego mi je netko nešto rekao. Te stvari kad se izgovore na službenoj poziciji na kojoj te slušaju milijuni ljudi, onda imaš odgovornost da te tvrdnje potkrijepiš dokazima, a ne kazati ih jer samo misliš tako. Na taj način se uništavaju tuđi životi, a nemaš dokaza za to. Joe je u krivu i to je moglo uništiti moju karijeru i život.", rekao je Shamrock.

51-godišnjak je zatim rekao da nikad ne bi namjestio ishod meča.

"Kunem se na sve što volim, svoju obitelj, Boga, meč nije bio namješten. Ljudi koji to tvrde su ljuti jer su izgubili novac na kladionicama ili su jednostavno zlonamjerni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI