Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ken Shamrock: Prestanite diskriminirati starije borce | Fight Site

Ken Shamrock: Prestanite diskriminirati starije borce

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.11.2015 19:48h Autor:

Ken Shamrock

MMA legendu Kena Shamrocka ljute MMA fanovi, koji nemaju baš najbolje mišljenje o njegovim novim nastupima. Rekao je da smatra da u 2015. godini više ne bi trebalo biti takvih predrasuda.

Iako ima starih MMA fanova koje je oduševila najava treće borbe Kena Shamrocka i Roycea Graciea, ispada kako je puno veći broj onih koji su sve to nazvali Bellatorovim cirkusom (ovaj portal je jedan od njih). Shamrock je zbog toga izuzetno povrijeđen.

"Sve me to čini tužnim da u ovom trenutku takve stvari još postoje. I to u vrijeme kad smo prošli toliko da bi smo uvjerili ljude da se sve moguće sve dok se držiš nekih zacrtanih pravila i smjernica. Najvažnije je da se nikad ne smiješ predati i uvijek se truditi ići prema naprijed. To je način na koji će se ciljevi ispuniti", rekao je, nastavivši na istu temu:

"I nakon toga svega, mi smo u 2015. godini i doživljavamo diskriminaciju na račun starosti. Kad će takve stvari prestati? Mi dolazimo u ring i borimo se jednako kao i svi drugi, prođemo sve testove isto kao i svi drugi. I sposobni smo raditi stvari koje rade i mlađi borci od nas. Nakon što smo se borili protiv rasizma, nakon što su žene godinama tražile svoja prava. Mislio sam da su takve stvari odavno nestale."

Možda bi te stvari koje Shamrock govori i imale smisla, da on u borbi protiv Kimbo Slicea nije izgledao očajno i potrošeno. No, još je dodao:

"Ovo je diskriminacija dvojica boraca koji su se dokazali kao MMA borci i koji su godinama nastupali na visokom nivou, a još uvijek su se održali u stanju da se mogu vratiti u ring i boriti.  Nevjerojatno!"

Shamrock i Gracie trebali bi se iduće godine boriti u Bellatorovom kavezu. Iako će mnogi i dalje kritizirati tu borbu, nema sumnje kako će i većina tih upaliti svoje TV prijamnike ili monitore dana kad njih dvojica uđu u kavez. Jer na kraju, to je borba dvije MMA legenda, a u Bellatoru znaju zašto su je odlučili organizirati te borcima dati vjerojatno podosta velike honorare.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI