Keenan Cornelius objasnio kako se Gordon Ryan izvukao iz strašnog armbara (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.12.2017 13:22h Autor:

Ryan vs. Jones

Grappling svijet je još uvijek u dojmu novo trijumfa nevjerojatnog Gordona Ryana, koji je došao nakon što se izvukao iz nevjerojatno teške pozicije, u koji ga je doveo Craig Jones u finalu EBI 14 turnira.

Ryan i Jones su na EBI 14 turniru dogurali do finala impresivnim predstavama, a onda su odradili fantastična meč, možda i najuzbudljiviji meč na svim dosadašnjim EBI turnirima. Nakon regularnog vremena pobjednika nije bilo i pristupilo se produžecima. Princip produžetaka u EBI-u je takav da svaki borac bira napadačku poziciju (spiderweb ili leđa), iz koje treba završiti protivnika.

Jonesu je to umalo uspjelo. Startao je iz spiderweba i odmah napao Ryanovu ruku i činilo se kako će ovaj vrlo brzo tapkati. No, to se nije dogodilo, Ryan je uložio nadljudsku snagu te se na kraju izvukao. Nakon toga je on svoj produžetak odradio napadom s leđa, koji mu je uspio te je tako osvojio još jedan EBI turnir.

No, kod Ryanovog bijega nije u pitanju bila samo snaga, nego i samo kretanje, koje potvrđuje njegov nevjerojatan talent, ali i ogromnu zrelost za jednog grapplera od samo 22 godine. Upravo je to razlog toga da je do sada osvojio doslovno sve gdje se odlučio na sudjelovanje. Cijelu tehniku je na svom Youtube kanalu analizirao još jedan supertalent i jedan od najboljih grapplera na svijetu, 25-godišnji Keenan Cornelius. Sjajno je objasnio svaki dio Jonesovog pokušaja i Ryanovog bijega. Pa pogledajte!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI