Kečerska legenda John Cena: Da Conor dođe u WWE, ja bih ostao bez posla! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.03.2018 10:50h Autor:

Conor McGregor

Legendarni kečer John Cena je ovaj tjedan odradio vrlo zanimljiv video intervjuu (možete ga pogledati ispod ovog članka) u kojem se dotaknuo nekoliko sadašnjih ili bivših UFC boraca. Govorio je o Brocku Lesnaru, koji je najprije postao WWE zvijezda da bi zatim stigao u UFC i tamo postao šampion. Ali je najavio i veliki WWE debi nekadašnje UFC prvakinje Ronde Rousey koja je imala upravo suprotan put – najprije je karijeru ostvarila u Octagonu da bi se sada preselila u WWE ring.

No, nama najzanimljiviji dio intervjua je bio vezan uz UFC prvaka Conora McGregora za kojeg mnogi smatraju da bi bio savršen materijal za WWE organizaciju radi svojih “trash talk” kvaliteta i neospornog “superstar” faktora. Cena smatra da bi dolaskom McGregora sve ostalo palo u drugi plan, a on sam bi dobio otkaz. Toliko je siguran u kečerski potencijal Conora McGregora.

“Conor McGregor bi bio fantastičan u WWE-u. Dovraga, mislim da bih zbog njega ostao bez posla. On je taj koji donosi i taj zabavni aspekt sporta, a to čini jako dobro, zapravo to čini bolje od bilo kog drugog. Način na koji je promovirao dvoboj protiv Floyda Mayweathera, to je i način na koji mi radimo. On je to odradio sjajno, bolje nego što bi mi mogli. Nadam se, ako gleda ovo i ako želi doći u WWE… ovdje bi bio ogromna zvijezda. Odradio bi spektakularan posao, ali naravno to je njegova odluka”, direktan je bio Cena.

Irac se nije često referirao na moguću kečersku karijeru. Doduše, još u kolovozu 2016. je poslao poruku čitavom WWE rosteru. Iako je zvučalo kao isprika za neku raniju njegovu izjavu vezanu za kečersku promociju, na koncu se ispostavilo da to nije bila…

“Nisam htio pokazivati nepoštovanje prema WWE fanovima. Ono što sam htio reći jest da bih otkinuo glave čitavom WWE rosteru. Nedjeljom bih im dva puta skinuo glave”, napisao je u objavi na Twitteru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI