Kći Franka Mira potvrdila kako sve ostaje u obitelji (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 07.01.2018 15:22h Autor:

Frank i Isabella Mir

MMA je još uvijek vrlo mlad sport, no posljednjih godina su se počeli pojavljivati sinovi koji su krenuli stopama svojih očeva, bivših MMA boraca. No, uskoro bi smo mogli imati i primjer prvog ženskog djeteta koje slijedi očeve stope. U pitanju je kći Franka Mira.

Isabella Mir, jedina kći među Frankovih četvero djece, već je “full time” u dvorani, gdje trenira zajedno sa svojim ocem, koji se priprema za prvi krug Bellatorovog teškaškog turnira, gdje ga čeka borba protiv Fedora Emelianenko, zapravo ispunjenje njegovih snova o borbi s najvećim teškašem u MMA povijesti.

To je zapravo prirodan slijed nastavka Isabellinog treninga, budući da je ona već izuzetno uspješna hrvačica u svojoj dobnoj skupini. Frank je nedavno izjavio kako ima jedno dijete koje će sigurno krenuti njegovim stopama, no prvi dojam nikako nije bio kako je u pitanju njegova mezimica. No, upravo ona je stekla veliku ljubav prema borilačkom sportu, a Frank je otkrio kako ima ambicije ozbiljnije se baviti s njim. Dodao je kako bi neki roditelji to spriječili, no on je rekao kako je ponosan i kako će dati sve od sebe da ona u tome i uspije.

Tako je objavio video iz dvorane na kojem zajedno rade na vreći i izrazio je svoj ponos što može raditi nešto što voli najviše na svijetu s nekim koga voli najviše na svijetu.

Objavu dijeli Frank Mir (@thefrankmir)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI