Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kazushi Sakuraba za tjedan dana debitira u novoj japanskoj borilačkoj organizaciji | Fight Site

Kazushi Sakuraba za tjedan dana debitira u novoj japanskoj borilačkoj organizaciji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.04.2018 12:32h Autor:

Frank Shamrock i Kazushi Sakuraba

Legendarni Pride MMA borac Kazushi Sakuraba ne odustaje od aktivne karijere. Prema pisanju američkih medija japanski veteran će 11. travnja debitirati u novoj promociji naziva “Quintet”.

Doduše, neće se raditi o dvoboju prema MMA pravilima, nego prema “Survival Series” pravilima (terminologija koja se upotrebljava u japanskoj pro-hrvačkoj sceni, baš kao i u američkom WWE-ju). Prva od tri priredbe zakazane za 2018. godinu će se održati u jednoj od najpoznatijih tokijskih borilačkih dvorana – Ryogoku Sumo Hall.

Tamo bi trebali vidjeti turnir četiri tima, od po pet članova. Tim kombinirano ne smije težiti više od 430 kilograma, a u svakoj “momčadi” postoji hijararhija i redoslijed kojim će borci ulaziti u borilište. “Prva ploča” jedne momčadi kreće protiv “prve ploče” drugog tima, a dvoboj traje 8 minuta. Ako je razlika u težini između dva natjecatelja veća od 15 kila, meč se skraćuje na 4 minute.

Radi sigurnosti natjecatelja i atraktivne akcije u samom borilištu, zabranjen je zatvoreni “gard”, kao i poluge na petu (heel hook).

Pobjednik meča ide dalje i bori se odmah sa svježim protivnikom i sljedećom pločom u suparničkom timu. Ukoliko meč ne ponudi završetak, odnosno polugu ili gušenje, obojica natjecatelja su eliminirani.

Ukupni dvoboj završava kada su svi članovi jedne momčadi eliminirani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI