Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Karol Bedorf želi borbu protiv Fedora u Japanu | Fight Site

Karol Bedorf želi borbu protiv Fedora u Japanu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.11.2015 18:12h Autor:

Karol Bedorf (foto: Facebook)

Jedan od onih koji žele borbu protiv Fedora Emelianenka je i Karol Bedorf, a KSW-ov teškaški prvak svoju priliku vidi u tome što je njegova organizacija u bliskoj suradnji s Rizinom i Sakakibarom.

Upravo preko te suradnje će na Rizinovom novogodišnjem event nastupiti Goran Reljić, a želju za mjestom na programu izrazio je i teškaški prvak, koji je protekli vikend obranio pojas. Izazivača Michala Kitu je završi high kickom sredinom druge runde.

"Ne znam postoje li stvarne mogućnosti da se borim protiv njega, ali to je Fedor, tko to ne bi htio. Želim se boriti protiv njega prije svega iz sportskih razloga. Znam kako postoji bliska suradnje moje organizacije s Rizinom, no ne znam koliko je moguće. Ja sam se ponudio, a sad ću pričekati sugestiju iz vrha KSW-a", izjavio je na tu temu Bedorf.

32-godišnji Bedorf vlasnik je skora 13-2 te je unutar niza od sedam pobjeda, gdje je savladao imena kao što su Peter Graham, Rolles Gracie i Olie Thompson. KSW pojas nosi od rujna 2013 godine.

On je samo jedan u nizu relevantnih MMA boraca, koji su se ponuditi za borbu protiv Fedora. Među njima je UFC-ovac Shawn Jordan, koji još nije prihvatio novi UFC ugovor, u nadi oko te borbe, a zanimljivo ime sigurno je i Stephan Puetz, iz njemačkog MMA Spirit tima. Nedavno se spominjala mogućnost Aleksandra Volkova, bivšeg Bellatorovog prvaka te još nekih imena.

Nobuyuki Sakakibara je izjavio kako će se uskoro znati Fedorov protivnik te da fanovi neće ostati razočarani. No, do borbe je ostalo još samo mjesec dana, a mi se pitamo koji će to ozbiljan borac prihvatiti borbu bez potpunog pripremnog kampa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI