Kao iz horor filma: Ozljeda iz Muay Thai meča

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.05.2017 11:21h Autor:

Screnshot

Borilački sportovi su iznimno teški, fizički i psihički naporni, a nekada i opasni. Uostalom, upravo zato su prema svim tablicama najtežih sportova uvijek na samom vrhu.

Kada ulazite u borilište morate biti spremni na apsolutno sve. Čak i na to da se “štitite u svakom trenutku”, kao što vam sudac kaže na početku meča. I onda kada djeljitelj pravde kaže stop, vi morate biti spremni na sve.

Ozljede su također sastavni dio borilačkog sporta, a one su posebno izražene u disciplinama poput Muay Thaia gdje borci upotrebljavaju laktove, koljena i udarce nogama. Tamo su posjekotine sastavni dio gotovo svakog dvoboja. Ako pratite borilačke sportove vjerojatno ste i sami svjedočili mnogim ozljedama od kojih vam se “diže želudac”. No, ovakva kavku je na svom Twitteu objavio reporter James Goyder, se ipak rijetko viđe.

“Ovo je vjerojatno najgora posjekotina koju sam ikada vidio kao posljedicu borbe. Dogodila se Putoku Tor Surato na Rajadamnernu nešto ranije ovog mjeseca” napisao je Goyder na Twitteru objavivši pritom fotrografiju Muay Thai borca koju je snimio na Tajlandu.

Nas je ozljeda podsjetila na onu bivšeg UFC prvaka Robbieja Lawlera iz meča s Roryjem MacDonaldom. One sa slabijim želucem preporučamo da ne “scrolaju” niže…

____________________________

____________________________

____________________________

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI