Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kandidat za nokaut mjeseca dolazi s hokejaškog leda! (VIDEO) | Fight Site

Kandidat za nokaut mjeseca dolazi s hokejaškog leda! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.10.2017 20:47h Autor:

screenshot

Ukoliko ne pratite hokej na ledu, teško ste mogli čuti za ime Kevin Bieksa. No, taj igrač Anaheim Ducksa je autor jednog od najljepših nokauta ovog mjeseca. I da, napravio ga je na svom sportskom borilištu, na ledu.

Najjača svjetska hokejaška liga, američko-kanadski NHL, vrlo često svojim fanovima nudi puno više od sporta koji se sastoji od klizanja, guranja pločice s palicom i pokušaja postizanja gola. U pitanju je jedan od najgrubljih sportova svijeta, gdje su lomovi rebara i izbijane zubi svakodnevnica, ali publici to nije bilo dovoljno. Tako su se još davno pojavile tuče na ledu, koja nisu legalne, ali ne moramo se lagati i možemo reći kako su izrazito poželjne, kao dodatni sadržaj za publiku.

Tako u prosjeku barem svaka treća utakmica dočeka situaciju gdje jedan igrač smatra kako mu je protivnik napravio previše žestok “bodycheck”. Oni tada odlažu palice, skidaju rukavice i kreću u tuču golim rukama, za koju znaju da će svakom sudioniku donijeti suspenziju iz utakmice u trajanju od pet minuta (naravno da prave suspenzije ne postoje, kao što je praksa kod ovakvih situacija u svim drugim sportovima).

Ovog puta tuča nije dugo trajala, budući da je Kevin Bieksa iz Ducksa dočekao priliku za plasirati vrlo popularni MMA udarac imena “superman punch”. Njegov suparnik Radko Gudas je instantno završio u nokautu, nakon čega su obojica mogli na svoje zaslužene suspenzije, uz zadovoljstvo publike. Naravno, ispod teksta možete pogledati vidio ovog, nazovimo ga tako, incidenta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI