Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Kanadski MMA promotor pronađen mrtav | Fight Site

Kanadski MMA promotor pronađen mrtav

Ostale vijesti 30.05.2017 11:15h Autor:

Screenshot

Kanadski mediji javljaju o velikoj tragediji koja je zadesila njihovu lokalnu MMA scenu u Manitobi. Naime, promotor relativno nepoznate mlade MMA organizacije “Throwdown In T-Town”, Shane Cripps, je pronađen mrtav pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Cripps je posljednjih tjedana promovirao lokalnu MMA priredbu koja se trebala održati 3. lipnja u Thompsonu, a koju su trebali predvoditi teškaši Jared Henderson i Rick Genaille.

No, Cripps je pronađen mrtav zajedno sa svojim 14 godina starim sinom Dylanom, prijateljem Conorom i njegovim šestogodišnjim sinom. Za sada se ne znaju uzroci smrti, a pronašla ih je lokalna spasilačka služba.

Priredba je prolongirana za listopad ove godine, a organizacija se fanovima obratila preko društvenih mreža.

“Supruga Shanea Crippsa je poželjela da se priredba održi i da se nastavi njegov rad. No, treba nam neko vrijeme da se oporavimo od ove tragedije”, stoji u poruci.

Mediji javljaju da je ovo prva priredba koja se trebala održati u Manitobi u gotovo tri godine pa je razočaranje zbog otkazivanja među lokalnom publikom jako veliko. Policija radi na pronalasku uzroka ove tragične nesreće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI