Kad se prijatelji nađu u finalu meč se odlučuje igrom kamen, škare, papir! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.08.2012 21:00h Autor:

Slavlje nakon pobjede (screenshot)

 

Dva borca odlučila su finale jednog kickboxing natjecanja odraditi na potpuno novi način – igrom kamen, škare, papir!

Gotovo svi koji treniraju borilačke sportove te se također i natječu reći će vam da se među klupskim suborcima ipak stvara neka posebna vrsta prijateljstva.

Problemi nastanu kada suborci i prijatelji nastupaju na istom natjecanju, a onda ih ždrijeb nemilosrdno spoji ili se primjerice nađu u finalu jedan nasuprot drugoga.

Naišli smo na jedan događaj iz protekle godine čija je snimka tek nedavno objavljena na Internetu i koja daje savršen primjer kako riješiti finalni meč kad se u njemu nađu dva najbolja prijatelja. Umjesto borbe, odlučili su skinuti rukavice te pobjednika odlučiti igrom kamen, škare, papir!

Dva snalažljiva borca pobrala su zasluženi pljesak gledatelja, a je li organizator i službeno priznao njihov rezultat – ne znamo!

Upitali smo talentiranu braću Kaznačić, Antonia i Domagoja, koji već dulje vrijeme treniraju u dubrovačkom klubu Gladijator, kako bi oni postupili u hipotetskoj situaciji kada bi se borili na turniru u istom uzrastu i istoj kategoriji te kad bi “naletjeli” jedan na drugoga. “Sigurno se ne bismo borili, predao bih nekako Antoniu borbu jer mislim da je on bolji borac i veći talent od mene. Vidim ga u budućnosti u ovom sportu, što za sebe nisam baš siguran”, rekao nam je stariji brat Domagoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI