Kad Hollywood pogriješi u promociji filma o boksu (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.07.2015 11:17h Autor:

dio plakata

Southpaw je jedan od najiščekivanijih filmova godine. Puno je novaca uloženo u marketing, pazilo se na veliki broj detalja, no na kraju se omakla jedna greškica, koja je većini borilačkih fanova automatski upala u oko.

24. srpnja, u kinima će krenuti prikazivanje jednog od najiščekivanijih filmova godine, filma Southpaw, s Jakeom Gyllenhallom u glavnoj ulozi. Kao borilački portal, izuzetno smo uzbuđeni zbog dolaska još jednog boksačkog filma velikog potencijala, no također nam je zanimljiva i jedna situacija kojoj su svjedočili fanovi u Americi.

Naime, jedan od stojećih promo materijala za ovaj film u sebi sadrži veliku pogrešku, odnosno pretpostavku da onaj tko je radio baš i ne zna što zapravo znači southpaw. Naravno, southpaw je način "položaja" u borbi, kod nas poznatiji pod nazivom "kontra gard". Na plakatu naime, Jake Gyllenhall stoji u normalnom "orthodox" gardu, što izgleda izuzetno smiješno kad je iznad njega natpis "Southpaw".

Naravno, nama to nije smanjilo interes za ovih filmom i jedva čekamo da se pojavi u kino dvoranama. No, isto tako se nadamo da je osoba iz marketinga, zadužena za ovaj "potez", dobila blag tretman kod svojih poslodavaca. Donosimo vam i službenu najavu ovog filma.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI