Jurković za Fight Site: Bit ću zadovoljan tek kad osvojim K-1 Grand Prix!

Ostale vijesti 20.03.2012 19:13h Autor:

Igor Jurković i Leo Komšić

Nakon iznimno teške pobjede nad opasnim Francuzem Freddyjem Kemayjom, borac porečkog Kinga Igor Jurković nema previše vremena za odmor. Zapravo, nema uopće vremena za odmor.

Već ovog petka očekuje ga nova iznimno teška borba, možda još i teža pošto je na stranom terenu. Kao što vam je možda već poznato, Jurković se ovog petka bori na priredbi Ultimate Glory 15 u ruskoj prijestolnici Moskvi.

Porazgovarali smo nakratko s Jurkovićem prije tog meča, ali morali smo se osvrnuti i na njegovu zaista odličnu borbu protiv Kemayja. “Bila je to definitivno kvalitetna borba, Kemayo je ponudio puno toga, ali mislim da ni ja nisam nikome ostao dužan. Niti Kemayju, niti publici.”

Kako je trener Komšić zadovoljan odrađenim mečom u Areni Zagreb? “U principu smo oboje zadovoljni, ali kao svaki trener i on je meni ovog puta pronašao neke greške. Tu smo da radimo i ispravljamo te greške. Oboje ćemo biti zadovoljni tek kad bih jednog dana osvojio K-1 Grand Prix.”

Jesi li potpuno spreman za Moskvu, vučeš li možda kakvu ozljedu iz Zagreba s obzirom da je meč bio iznimno težak. “Ozljeda nemam i spreman sam za svakog protivnika, pa tako i za Samedova.”

Jeste li pripremili kakvu posebnu taktiku za Samedova? Hoćeš li tražiti priliku za završiti meč što prije ili je možda plan odraditi sve runde i odluku o pobjedniku prepustiti sucima? “Namjera mi je meč završiti što ranije je moguće, pa ću znači tražiti priliku za prekid borbe.”

Nakon Moskve uskoro te očekuje i iznimno bitan meč na Tajlandu gdje ćeš se boriti za titulu svjetskog prvaka. Je li ti bitnija Rusija ili Tajland? “Svaki meč mi je jako bitan, ali ako bih baš morao birati reći ću da bi mi bilo jako drago kad bih se okitio pojasom svjetskog prvaka”, rekao je Jurković u razgovoru za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI