Junak Pat: Barry u hotelu razvaljivao vrata kako bi spasio ženu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.03.2014 10:43h Autor:

Pat Barry

Pat Barry definitivno spada među najomiljenije borce današnjice. Svojim rezultatima ne pripada u sam vrh, ali zahvaljujući njegovoj opuštenosti i pristupu fanovima, ali i svemu ostalome u životu osvojio je veliki broj zaljubljenika u borilačke sportove.

Barry se trenutno priprema za svoj veliki debitantski nastup u Gloryju, u svibnju ga očekuje nastup na 16. po redu eventu te najbolje svjetske kickboxing organizacije, ali ovaj američki borac ovih je dana ipak pronašao malo vremena i ispričao jednu anegdotu iz ne tako davnih dana, a zagrijavanje za povratak u K1 vode imao je upravo ovog vikenda jednom lakšom borbom.

Jednom prilikom kad je boravio u hotelu prije borbe odlučio je malo odmoriti i odspavati, ali mira mu nije dala buka koja je stizala iz jedne od susjednih soba…

"Najprije sam mislio da to možda samo mačka grebe po vratima, ali što sam više osluškivao shvatio sam da to zapravo žena vapi za pomoći. Pronašao sam vrata, odmah sam ih probio i onda sam shvatio da je zarobljena u kupaonici. Kad mi je postalo jasno da je nitko ne ubija, jednostavno sam pozvao recepciju da joj pomogne. No, ni oni joj nisu mogli pomoći, pa sam morao probiti još jedna vrata kako bi je spasili", otkrio je Pat.

U znak zahvalnosti vlasnici hotela ponudili su Barryju besplatan boravak kad god želi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI