Josh ‘Punk’ Thomson i Patricky Freire dodani kao predborba Fedoru i Mitrioneu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.01.2017 16:58h Autor:

Bellator 172

Bellator 172 je samo tri tjedna prije održavanja dobio bitno pojačanje na svoj program. Kao predborba Fedoru Emelianenku i Mattu Mitrioneu borit će se Josh Thomson i Patricky Freire.

Za Thomsona, koji je zbog raznih okolnosti preskočio cijelu 2016. godinu, se očekivalo kako će biti idući protivnik Michaela Chandlera u borbi za Bellatorovu titulu, no umjesto toga će ipak dobiti borbu za zagrijavanje. Sam je izjavio kako ga je Bellator nazvao prije dva tjedna i pitao ga želi li nastupiti, a da borbu u svom rodnom gradu nije mogao odbiti.

Bivši Strikeforceov prvak i UFC-ov izazivač će s druge strane imati Patrickya Freirea, starijeg, težeg, ali i manje uspješnog od braće “Pitbull”. Freire je dugogodišnji Bellatorov borac, koji je u promociji ostvario devet pobjeda i sedam poraza, a posljednji mu je nastup bio u borbi za prvaka, kada ga je podosta lako savladao Michael Chandler. Ukoliko bi savladao “Punka”, ponovno bi došao blizu nove prilike.

Ovime je kompletiran glavni program eventa koji se održava u San Joseu, gradu koji Bellator inače koristi za svoje najveće evente. Osim njih, na glavnom se još programi nalazi borbe Cheicka Konga i Olija Thompsona te Adama Picollottia i Brenta Primusa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI