Josh Neer pod istragom nakon tučnjave u dvorani! (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.02.2015 15:07h Autor:

Screenshot

MMA veteran Josh Neer došao je u središte pozornosti borilačkih portala nakon što je objavio video u kojem je pretukao čovjeka koji ga je navodno više puta preko interneta izazvao na borbu.

Podsjećamo da je Neer svog "protivnika", Patricka Martina, nazvao "kretenom koji je mjesecima srao po MMA borcima", te tvrdi da ga je Martin mjesecima preko interneta izazivao na borbu. Martin je na kraju završio u dvorani i dobio dobre batine te je sve prestalo tek kad su ostali koji su bili u dvorani zaustavili Neera koji ga je tukao laktovima i šakama.

"Tip je mjesecima neprestano govorio sranja o MMA borcima. Uglavnom takve stvari ignoriram i tako je bilo sve do prošle subote kad mi je ponovo poslao poruke na Facebook. Pozvao sam ga da dođe u dvoranu u ponedjeljak ako se stvarno želi boriti. Došao je nakon što mi je trening trajao 40 minuta te sam ga pitao želi li se boriti sa mnom ili Rakimom, a kako je Rakim veći izabrao je mene."

Patrick Martin ima malo drukčiju verziju događaja.

"On je nadodao priču da sam stalno govorio sranja o MMA borcima. Govorio sam kad je podcijenio moje hrvačko znanje. Ostavio sam ga na miru i kad sam ga sreo platio sam mu par piva. Onda je počeo govoriti sranja svojim prijateljima o meni. Zato sam ga razvalio na Facebooku i tražio sparing. Sve je bilo isplanirano i kad sam došao rekao sam da ću dati dvojici po tri minute. Neer je tražio pravu borbu te sam mu rekao da nemam vremena za to pa smo se dogovorili da odradimo jednu rundu. Rekao je da mu to jedino i treba, stavio sam rukavice, ali njemu je trebalo više od runde."

Pete Peterson vlasnik je i glavni trener RoundKick Gyma u Iowi u kojem se dogodila borba te je naglasio da je cijela priča preuveličana.

"To nije bilo tako loše kao što izgleda na samom kraju. Bolje je da se ovakve stvari događaju u sigurnom okruženju gdje borba može biti prekinuta u svakom trenutku nego da se odvija negdje na ulici. Ne znam zašto se Martin nije bolje branio rukama, ali nije izgubio svijest. Bio sam tamo i Martin je ustao te ponovno počeo vrijeđati. Zatim smo ga izbacili iz dvorane."

Zbog svega je Sportska komisija Iowe (IAC) odlučila pokrenuti istragu.

"Svjesni smo situacije. Naš pravni tim pregledava pravila i provjeravamo imamo li pravo djelovati u ovakvim situacijama" izjavio je izvršni direktor IAC-a Joe Walsh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI