Josh Koscheck i Paul Daley bore se na Bellator 148 eventu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.11.2015 18:39h Autor:

…ali ne međusobno, barem za sada, nego je svaki dobio svog protivnika, s kojim će se susresti u siječnju iduće godine.

Barem za sada još ništa od međusobne borbe ova dva bivša UFC-ovca, ali zato će ih fanovi imati priliku pogledati na istom eventu. Bit će to Bellator 148, koji je na rasporedu 29. siječnja u kalifornijskom gradu Fresnu. Daleyu će to biti četvrta, a Koschecku prva borba pod okriljem ove organizacije.

Protivnik za Koschecka bit će Matt Secor, bivši sudionik Ultimate Fightera, koji u UFC-u nije uspio pronaći svoje mjesto. Velikim dijelom i iz razloga što je nastupao u 16. sezoni, koju je Dana White prozvao najgorom ikad te je ugovore ponudio samo pobjedniku i finalistu (ubrzo nakon toga i Neilu Magnyu), no i njih dvojica su brzo dobili otkaze. U međuvremenu su neki borci iz te sezone ipak našli svoje mjesto u organizaciji, ali Secor nije, nego je nastupao prvo u WSOF-u, a sada u Bellatoru, gdje ima jednu pobjedu i poraz (još iz 2012. godine), a ukupni skor u karijeri mu je 7-2. 

Koscheck i Secor će biti i naslovna borba ovog eventa, čime je Bellator potvrdio kako bivšeg UFC-ovog izazivača i jednog od boraca s najviše odrađenih nastupa u oktogonu, vidi kao jednu od glavnih zvijezda svoje promocije.

Daley bi, prema svemu sudeći, trebao tako biti dio sunaslovne borbe, a njegov protivnik je Andy Uhrich. Daley tako ima na papiru podosta lakši posao od Koschecka, jer mu je protivnik slavio u samo jednoj od svoje tri borbe u Bellatoru. Britanac je zato na tri pobjede i jedan je od glavnih kandidata za napad na titulu u velteru, koju drži sjajni Andrey Koreškov.

No, ukoliko obojica dođu do pobjede, ne bi se trebalo čuditi da ih Coker već na tom eventu stavi u kavez te najavi njihovu borbu, revanš UFC-ove iz 2010. godine, koja je završila udaranjem Koschecka od strane Daleya nakon posljednjeg sudačkog znaka, a to je Daleyu donijelo i otkaz iz organizacije, uz izjavu kako više nikad neće nogom kročiti u UFC-ov kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI