Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još jedna tragedija zbog skidanja kilograma: Borac u životnoj opasnosti! | Fight Site

Još jedna tragedija zbog skidanja kilograma: Borac u životnoj opasnosti!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 08.05.2017 10:48h Autor:

Tony Davis

Američki mediji javljaju o novom slučaju ozbiljnih zdravstvenih problema vezanih uz skidanje kilograma jednog MMA borca. Tema je to koja u posljednje vrijeme uzima sve više maha, a neki ugledni stručnjaci tvrde da je skidanje kilograma u biti puno opasnije nego korištenje recimo steroida i drugih nedopuštenih sredstava.

Do sada su dva MMA borca umrla nakon zatajenja organa prilikom skidanja kilograma, a nebrojeni su slučajevi kada su borci bili doslovno na rubu smrti zbog istog razloga. Svi znaju za primjere Chris Cyborg, Johnyja Hendricksa ili Khabiba Nurmagomedova, no koliko je još manje poznatih primjera koji prođu potpuno nezapaženo od strane medija jer su se dogodili u manjim promocijama.

Jedan takav slučaj se dogodio proteklog vikenda u Warfare Fighting Championship promociji koja je održala priredbu u Myrtle Beachu u Južnoj Kaliforniji. Direktor te organizacije Andy Hall je na društvenim mrežama izvijestio javnost kako je borac Tony Murda Davis hospitaliziran zbog otkazivanja bubrega što je uzrokovano teškim skidanjem kilograma. David se trebao boriti protiv Codyja Jonesa, no teško skidanje kilograma se ispriječilo ne samo nastupu, nego je borac hospitaliziran i nalazi se u životnoj opasnosti.

“Tijekom skidanja kilograma Tony se počeo osjećati jako loše i primljen je u bolnicu. Liječnici su mu dijagnosticirali otkazivanje bubrega. Molim vas sve da se molite za Tonyja”, napisao je direktor promocije Hall.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI