Još jedna boksačka prvakinja kreće u MMA avanturu i izgleda vrlo opasno (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.07.2016 20:52h Autor:

Danyelle Wolf

Njeno ime je Danyelle Nicole Wolf i ona je ozbiljna oko toga da svoju dosadašnju uspješnu borilačku karijeru nastavio i u MMA ringu/kavezu.

Riječ je 32-godišnjoj djevojci koja je bila trostruka američka boksačka amaterska prvakinja, a nijanse su joj nedostajale do olimpijskih igara, na koje se ipak nije uspjela kvalificirati, kako 2012., tako nažalost po nju niti ove godine. Tad je odlučila prekinuti boksačku karijeru, odnosno odustati od odlaska u profesionalne te se posvetiti tranziciji u MMA.

Počela je trenirati BJJ, a nakon samo par mjeseci je nastupila na svjetskom IBJJF prvenstu, gdje je osvojila zlatnu medalju u konkurencija bijelog pojasa. Osim toga, uputila se više puta na Tajland gdje brusi svoje muay thai vještine, sve u svrhu skorog početka MMA karijere.

Cilj je naravno jasan, što prije dogurati do UFC-a, a s ovakvim pedigreom to možda i neće biti veliki problem. Uostalom, koliko možemo vidjeti iz priloženog, ova se djevojka ne šali nego ozbiljno gura prema ostvaranju svojih ambicija, da postane uspješna MMA borkinja i zvijezda ovog sporta.

Videozapis objavljuje Danyelle Wolf (@danyellewolf)

Videozapis objavljuje Danyelle Wolf (@danyellewolf)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI