Još jedan bivši UFC-ovac potpisao dugoročan ugovor s Bellatorom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 04.05.2018 12:15h Autor:

Roger Huerta

Još jedan bivši UFC-ovac je potpisao dugoročan ugovor s Bellatorom. Doduše, Roger Huerta je već nastupio za promociju Scotta Cokera, no radilo se tek o uskakanju u posljednji trenutak čemu je kumovala ozljeda drugog borca. Radi se o nekoć velikom talentu Rogeru Huerti kojeg smo prije nekoliko tjedana gledali protiv Bensona Hendersona u “main eventu” Bellatorove priredbe u Budimpešti.

Iako je izgubio u tom dvoboju, i to prekidom u drugoj rundi, Bellator je odlučio zadržati Huertu te su s njim potpisali dugoročniji ugovor na više borbi.

“Stvarno sam presretan što smo produljili suradnju i što sam potpisao novi ugovor s Bellatorom. Veselim se što ću se vratiti u laku kategoriju. Mislim da tamo ima nekoliko vrlo zanimljivih match-upova za mene. Ovo zaista mislim: očekujte od mene jako dobre mečeve u budućnosti”, izjavio je Huerta povodom potpisa ugovora te je dodao:

“Nisam bio zadovoljan svojom predstsavom u Budimpešti. Zamrznuo sam se. Ništa ne oduzimam Bensonu od njegove pobjede. Ali sada kada sam tu, vrijeme je da napravim pravi posao.”

Ovo je drugi put da Huerta stiže u Bellator. 2010. je potpisao ugovor s ovom američkom promocijom nakon odlaska iz UFC-a. No, 1-2 u toj organizaciji ga je natjeralo da ide dalje i sreću potraži u drugim promocijama.

Trenutačno 35-godišnji borac ima 24-10 u profesionalnoj karijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI