Jorge će “nalupati starog Mirka”, a Cro Cop će mu dati lekciju iz kick boksa (VIDEO)

Ostale vijesti 26.05.2012 17:18h Autor:

Photo by Fight Site

“Je li Mirko star i spor?”, bilo je glavno pitanje upućeno Španjolcu Jorgeu Javieru Lorenu na današnjoj press konferenciji uoči nedjeljnog nastupa u Madridu i povratka na svjetsku scenu K-1 promocije.

Iako se Loren pokušao izvući rekavši da zapravo to i nije rekao dan ranije u jednom intervjuu, svima je bilo jasno da se radi o načinu da se zaobiđe direktan odgovor.

“Mirko je velika legenda i težak protivnik, no ne želi previše pričati sada, a sutra ćemo vidjeti djela u ringu”, najprije je izjavio 11 kilograma lakši Španjolac, da bi na inzistiranje na dodatnom odgovoru još jednom potvrdio kako nije dao izjavu da kako će “nalupati starog Mirka”, te je dodao:

“Mirko ima mnogo iskustva, no tako nešto nisam rekao. Poštujem ga, no realno je puno stariji od mene.”

Hrvatski borac je prihvatio igru i poručio je Lorenu da će dobiti lekciju iz kick boksa, Upravo zato što je star i iskusan…

“Ja sam star to je istina. No, dovoljno sam star da mu očitam lekciju iz kick boksa. Dobit će je sutra besplatno. Zapravo će za to još biti plaćen”, objasnio je dobro raspoloženi Filipović.

Tko je koliko star i tko će kome dijeliti besplatne ili plaćene lekcije, vidjet ćemo sutra u madridskom ringu. Izravan prijenos K-1 Rising priredbe starta u 20 sati na Fight Channelu!

Evo i čitave press konferencije:

Video streaming by Ustream

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI