Jon Fitch napustio PFL, pregovara s Bellatorom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.02.2018 10:27h Autor:

Jon Fitch

Sve se više pokazuje kako je projekt Profesionalne lige boraca (PFL), nasljednika prilično uspješne WSOF organizacije, veliki promašaj.

U ponedjeljak je PFL ostao bez vjerojatno svoje najveće zvijezde, bivšeg UFC “contendera” Jona Fitcha. On sam je na YouTube kanalu objavio kako više nije pod ugovorom i da pregovara s Bellatorom oko dolaska u njihov roster.

“Od jučer sam i službeno slobodan borac. Trenutačno pregovaram sa Scottom Cokerom i Bellatorom. Nadam se da ćemo nešto uspjeti riješiti do kraja ovog tjedna”, stoji u poruci.

Fitch se natjecao u WSOF-u sedam puta nakon što je dobio otkaz u UFC-u 2013. godine unatoč sjajnim rezultatima unutar Octagona (13-4-1). Dana White je poslije poraza od Demiana Maie na UFC-u 156 objavio da promocija više ne želi njegove usluge, a kao razlog je naveo da se radi o borcu koji je u “silaznoj putanji”.

Iako je u prvom nastupu za WSOF izgubio od Josha Burkama, ukupno je ubilježio vrlo dobrih 5-2 uključujući velike pobjede protiv Jakea Shieldsa i Yushina Okamina. Osim od Burkmana, poražen je i od Rousimara Palharesa na WSOF-u 6.

U novom projektu “Proffesional Fighters League”, koji je naslijedio WSOF, a koji također vodi Ray Sefo, je pobijedio Briana Fostera.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI