Johny Hendricks ima novi posao

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 15.08.2018 17:11h Autor:

Johny Hendricks

Otkako se krajem lipnja umirovio, nismo čuli puno o Johnyu Hendricksu. Sada se bivši UFC-ov prvak javio svojim fanovima te je otkrio čime se namjerava baviti u budućnosti.

Borac koji je imao nevjerojatno turbulentnu karijeru odlučio se umiroviti nakon što već neko vrijeme nije izgledao niti blizu onom borcu koji je nanizao gomilu velikih pobjeda te koji je po mnogima savladao Georgesa St-Pierrea. Ipak, vidljiv nedostatak motivacije učinio je svoje, a ne može izbjeći niti dojam da Johny ni ponašanjem više ne izgleda kao nekad, odnosno da se puno stvari promijenilo.

U karijeri je zaradio dovoljno da sada neko vrijeme može uživati, no ipak mu tako nešto nije namjera. Odlučio je povući neke važne poteze te je fanovima na društvenim mrežama odlučio otkriti čime će se baviti.

“Dogodile su se neke uzbudljive stvari u svijetu Bigg Rigga. Iako sam se umirovio kao borac, moj posao u MMA-u nikako nije gotov. Donio sam odluku da se odvojim od “Johny Hendricks MMA” dvorane u Midlothianu, s ciljem da mogu raditi ono što mi je strast. Od danas nadalje, više nemam nikakve veze s tom dvoranom. Ono što je uzbudljivo je da sam pokrenuo “Bigg Rigg Fight Club”, gdje ću trenirati borce, bilo u grupi bilo pojedinačno. Također, trener sam hrvanja u All Saints srednjoj školi gdje imam direktan utjecaj na mlade hrvače. I posljednje, sklopio sam partnerstvo sa zelenim beretama te ću trenirati vojsku i policiju. Naš trening je dizajniran tako da uči nove tehnike, uz uzimanje ono najbolje od starih te da našim polaznicima na kraju dana omogući uspjeh”, napisao je Hendricks na Twitteru.

Iza njega je nekoliko neuspješnih poslovnih projekata, poput lanca steak restorana pa se nadamo da će ovog puta ipak imati više sreće. Ponajviše zbog toga što je u pitanju čovjek koji ima što za naučiti druge. Jedino ako i ovdje ne dođe do problema s motivacijom ili nekih drugih, u što ipak nećemo ulaziti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI