Johnny Hendricks ugovorio borbu u “bareknuckle” boksu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 17.09.2018 19:24h Autor:

Johny Hendricks

“Bareknuckle Boxing” sve više uzima daha u Americi, a sada je osnovana i druga velika promocija boksa bez rukavica. I ovi misle ozbiljno, budući da su potpisali neke poznata imena, gdje je svakako najzvučnije ono bivšeg UFC prvaka, Johnya Hendricksa.

Promocija se zove World Bare Knuckle Fighting Federation ili skraćeno WBKFF, a svoj prvi event organiziraju ove jeseni, pod imenom Rise of The Titans. I odmah za prvi event potpisali su nekoliko poznatih imena iz borilačkog svijeta, odnosno većinom iz MMA ringova i kaveza.

Pokraj imena poput Chrisa Lebena i Phila Baronija, koji bi se na prvom eventu trebali boriti međusobno te bivših UFC boraca poput Isaac Valie-Flaga, Estavana Payana i Melvina Guillarda, najveći potpis osigurali su danas. Član ove promocije postao je bivši UFC prvak velter kategorije i jedan od najopakijih UFC nokautera posljednjih godina, Johny Hendricks.

Promocija je putem Twitteru to objavila osobno, a otkrili su kako će se Hendricks boriti protiv nedavno umirovljene Bellatorove legenda, Brennana Warda. Ova borba trebala bi predvoditi spomenuti prvi event, koji bi se trebao održati početkom studenom. Hendricks se iz MMA-a umirovio proljetos, nakon što nikako nije uspio vratiti formu kojoj je došao do naslova UFC prvaka. Ward se odlučio umiroviti prošlog tjedna, nakon što je zbog nove ozljede morati otkazati svoju borbu koju je imao dogovorenu u Bellatoru.

Boks bez rukavica od ove je godine ponovno postao legalan u Americi, a riječ je borilačkom sportu koji je bio veliki hit krajem pretprošlog stoljeća, u vrijeme gradnje američke željeznice, kada su boksači poput Johna L. Sullivana putovali i borili se po cijeloj Americi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI