John Koscheck potpisao ugovor s Bellatorom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.06.2015 10:22h Autor:

Josh Koscheck

UFC-ov veteran i bivši izazivač u velter kategoriji, Josh Koscheck, ipak neće nastaviti karijeru u organizaciji čiji je član posljednjih deset godina. Umjesto toga, nastupat će u Bellatoru.

37-godišnji Koscheck ipak nije uspio ostati u UFC-u nakon petog poraza u nizu (iako su svi od top boraca) te neće uspjeti postati rekorder po broju odrađenih UFC borbi (ima dvije manje od Tita Ortiza). Umjesto toga, dolazi u Bellator, organizaciju s vrlo jakom velter kategorijom.

Koscheck je bio sudionik prve sezone Ultimate Fightera, gdje je nastupio u srednjoj kategoriji, a samo dvije od svojih 27 borbi nije odradio unutar UFC-a. Između ostalog bio je Ultimate Fighter trener te izazivač prvaka u velter kategoriji, gdje je doživio poraz od Georgesa St-Pierrea. 

Ukoliko želi napasti vrh u Bellatoru, ispred sebe ima barem dva teška ispita, a to su Douglas Lima i Andrej Koreškov, koji idući mjesec imaju međusobnu borbu za prvaka organizacije. Unatoč tome, pretpostavlja se da je Koschekov ugled dovoljan te da bi nakon samo jedne borbe mogao dobiti priliku pokušati osvojiti pojas. Možda bi u tom slučaju protivnik mogao biti Michael Page. Također, u Bellatoru je i Paul Daley, ali teško da že njega s Koscheckom ikad više upariti, nakon incidenta nakon njihove UFC borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI